torstai 21. kesäkuuta 2012

Iskuvinkkejä

Näitähän me sinkut tarvitaan, eikä aina tule edes kaikkea ajatelleeksi.

Tässä

 10 vinkkiä!

1  Älä pukeudu liian seksikkäästi
– Jos nainen etsii pitkäkestoista suhdetta, ei kannata pukeutua liian paljastavasti tai käyttäytyä tyrkyn tavoin. Kannattaa ennemmin antaa viitteitä uskollisuudesta, koska pitkäaikaisen kumppanin valinnassa mies haluaa olla mahdollisimman varma, että jälkeläiset ovat omia.

2  Älä harrasta seksiä ensimmäisillä treffeillä

– Mies ihastuu todennäköisemmin, kun sänkyyn päädytään hitaasti. Jos nainen on liian aulis seksiin, pelkona on, että hän on sitä muidenkin miesten kanssa. Tällöin miehen näkökulmasta pelkona on jälleen joutua huolehtimaan toisen jälkeläisistä. Ensimmäisen seksikerran viivästyttäminen myös karsii kumppaniehdokkaista nopeasti pois ne, jotka haluavat vain seksiä, joten hidas eteneminen myös säästää monelta sydänsurulta.

3  Lopeta tupakointi
– Tupakointi laskee naisen seksuaalista puoleensavetävyyttä. Tupakointi muuttaa vartaloa miesmäisemmäksi ja heikentää hiusten sekä ihon hyvinvointia. Nämä ovat tärkeitä merkkejä naisen hedelmällisyydestä, joita mies tiedostamattaankin havainnoi naisen seurassa.

4  Vähennä alkoholinkäyttöä
– Alkoholi hidastaa mieshormoni testosteronin hajoamista eli lisää testosteronitasoa. Siitä kärsivät muun muassa iho ja hiukset, koska naisen puoleensavetävät piirteet ovat naishormoni estrogeenin aikaansaamia.

5  Eroon stressistä
– Stressi lihottaa ja näkyy hiuksissa sekä ihossa. Visuaalisuus on tärkeää; nimenomaan se, että terveys näkyy, koska terveys viestii hyvästä lisääntymisarvosta.

6  Harrasta liikuntaa
– Liikunta auttaa muun muassa stressiä pysymään loitolla ja saa ihmisen näyttämään hyvinvoivalta. Kumppanin etsinnän näkökulmasta ei kuitenkaan kannata kasvattaa lihaksia, vaan polttaa rasvaa keskivartalosta. Naisen lihaksikkuus nimittäin vähentää puoleensavetävyyttä heteromiesten silmissä. Lihasten suuri määrä lisää myös testosteronitasoa.

7  Kasvata pitkät hiukset
– Pitkät ja hyväkuntoiset hiukset ovat maailmanlaajuisesti puoleensavetävä ominaisuus. Pitkät terveet hiukset kertovat korkeasta estrogeenitasosta. Korkea estrogeenitaso on merkki hedelmällisyydestä.

8  Vältä hajuvesipilveä
– Jokaisen oma ominaistuoksu toimii tärkeänä viestinviejänä parin valinnassa, ei siis kannata peittää tuoksujaan hajuvesipilven alle.

9  Unohda mustasukkaisuus
– Harkitsetko potentiaalisen kumppanin huomion kiinnittämistä tekemällä hänet mustasukkaiseksi? Unohda heti! Miehen kokema mustasukkaisuus laskee hänen mielenkiintoaan pitkäkestoista suhdetta ajatellen. Mies haluaa ennemmin olla varma, että kumppani on kiinnostunut vain hänestä.

10 Pidä huolta hygieniastasi
– Pahan hajuinen hengitys on tehokas tapa karkottaa potentiaalinen kumppanin loppumetreillä. Myös säärikarvoilla ja kainalokarvoilla saa puoleensavetävyyttä laskettua miehen silmissä.

 Lähde: Rakkaudeksi.fi

C

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti