keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Unelmien poikamies

Tänään starttasi nelosella 14. tuotantokausi 
Unelmien poikamiehestä.
Onhan tää nyt ihan menevä.
Uskotteko te että tällaisista tosi-tv sarjoista voi löytää itselleen kumppanin? Tai yleensäkään näiden ohjelmien "todellisuuteen"? Vai olisiko ihan turhaa hakea johonkin tämänkaltaiseen ohjelmaan "ei siitä kuitenkaan mitään tulisi"?

Ainakin mitä tähän sarjaan tulee, kaikki näyttää niin kauniilta - poikamies, naiset, maisemat, treffit - että alkaa melkein itsekin haluamaan sarjaan mukaan ja rakastumaan mieheen, niin hullulta kun se kuulostaakin.
Mutta onkohan tässä kaikki ihan tekemällä tehtyä? Välillä alkaa vähän siltä tuntumaan.
Mielestäni esim. Suomen Maajussille morsian ja Rakkaudella katettu -sarjat näyttävät enemmänkin siltä mitä uskon tällaisien tosi-tv ohjelmien todellisuudessa olevan. Ensinäkemällä saattaa vähän ujostuttaa, hermostuttaa, suusta ei saa sanaakaan, kädet hikoaa.. Unelmien poikamiehessä kaikki naiset näyttivät olevan heti sanavalmiita iskurepliikkeineen poikamiehen tavatessaan.
No, tiedä siitä sitten. Hyvää viihdettä nämä ohjelmat ainakin ovat. Ja ruohon takanahan tuntuu aina olevan vihreämpää..

Palatakseni kysymykseen, uskotteko näistä sarjoista voivan oikeasti löytää kumppanin, minä itse uskon että voi. Miks ei? Hyvä tilaisuus tutustua uuteen ihmiseen, välttämättä muuten ei olisi tullut ikinä tavatuksikaan. Sitten jos lykästää niin lykästää. Aika harvoin kuitenkin ilmeisesti esim. Maajussille morsian sarjasta pareja on loppupeleissä tullut, mutta onhan sitä muutamat löytänyt toisensa, jos en ihan väärin muista.

Jos miehen voi löytää baarista, rannalta, kauppajonosta, koulusta, työpaikalta, niin miksei myös tv:stä? Itseltä ei kyllä rohkeutta riittäisi hakea mihinkään "deittisarjaan", mutta ne ketkä rohkenevat niin mitäs siinä menettää jos yrittää, että mukaan vaan!
Mä jään etsimään omaa unelmien poikamiestä tv -ruudun tältäpuolen ;)

Ps. Voit lukea aikaisempien Unelmien poikamies kausien taustoja yms. täältä.

C

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti